Hanze Tandartsen te Kampen is een jonge en ambitieuze tandartsenpraktijk, met uw welzijn als kerntaak. Ons credo luidt “voorkomen is beter dan genezen”. Samen met u willen wij er alles aan doen om problemen in de mond te voorkomen. Dit bereiken wij door u te motiveren uw zelfzorg te vergroten en problemen aan te pakken als deze dreigen te ontstaan.

Mochten er toch problemen in de mond ontstaan, dan zullen wij de meest moderne en duurzame tandheelkunde toepassen om u toch een stralende en gezonde lach te geven.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en een goed georganiseerde werkomgeving. Iedere patiënt, angstig of niet, jong of oud, kan zich thuis voelen binnen onze praktijk.

Angstbegeleiding

Wij besteden veel tijd en aandacht om angst te reduceren bij patiënten met een tandartsenfobie. Dit doen wij onder andere door begrip te tonen voor de angst van de patiënt, de behandeling zo voorspelbaar mogelijk te maken en een vertrouwensband te creëren.

Kindertandheelkunde

Kinderen geven wij extra aandacht, om het ontstaan van ‘angst voor de tandarts’ te voorkomen. Dit doen we door uw kind spelenderwijs kennis te laten maken met de tandarts en de tandheelkundige behandelingen. Eventueel plannen we enkele oefen- en wensessies om alles zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen.

Cosmetische tandheelkunde

Uw gebit is uw visitekaartje. Wij bieden u meerdere behandelmogelijkheden om met een stralende lach door het leven te gaan. U kunt hierbij denken aan tanden bleken, tandkleurige vullingen en keramische laagjes op de voortanden (‘facings’).

Preventie

Hierbij kunt u denken aan extra fluoride wanneer nodig, een beschermend laagje op de kiezen (‘sealent’), persoonlijke begeleiding van uw mondhygiëne, dieetadviezen en poetslessen voor uw kind.

Behandeling van ‘gaatjes’

We gebruiken alleen hoogwaardige ‘witte’ vullingen (‘composiet’) om gaatjes te behandelen. Tevens werken we zo veel mogelijk met verdoving, zodat u niets van de behandeling zult voelen.

Overige tandheelkundige behandelingen

U bent bij ons uiteraard welkom voor alle overige tandheelkundige behandelingen, zoals: behandeling van tandvleesproblemen wortelkanaalbehandelingen, kunstgebitten, kaakgewrichtsproblemen, kronen en bruggen en vele andere behandelingen.

Hanze Tandartsen
Blauwe Engel 3
8265 NL Kampen

T 038-303 25 67
info@hanzetandartsen.nl

KVK 64473406
IBAN NL57 RABO 0142 0762 87