Maria Pennekamp

Preventieassistente
Hallo, ik ben Maria, 30 jaar oud en van origine Venezolaanse. Sinds 2014 woon ik in Kampen samen met mijn man, Jan Willem. Zowel in Venezuela als in Nederland heb ik altijd met veel plezier gewerkt als tandarts-/preventie-assistent.

In maart 2019 heb ik de overstap gemaakt naar Hanze Tandartsen, een heel professioneel en enthousiast team! Ik heb veel passie voor mijn vak en wil altijd het beste eruit halen. Heel belangrijk vind ik, dat u een zo aangename ervaring krijgt in de stoel en dat u weer met een gerust gevoel weer naar huis gaat. Uiteraard sta ik ook voor u klaar aan de balie en help ik u graag aan de telefoon.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk contact te onderhouden met mijn familie en vrienden in Venezuela. Ook ben ik natuurlijk graag met mijn Nederlandse vrienden en familie. Ik houd verder van reizen naar plekken met mooie stranden. Eén van mijn hobby's is lekker dansen. Tot slot studeer ik vaak om mijn Nederlands nog verder te verbeteren.

Tot ziens in onze mooie praktijk!