Hassib Kamell

Tandarts
BIG nr. 39917416002
Hallo, mijn naam is Hassib Kamell, 30 jaar en werkzaam als tandarts bij Hanze Tandartsen. Geboren in Afghanistan, sinds mijn tweede in Nederland en sindsdien getogen in Amsterdam. Hier heb ik in 2013 ook mijn tandartsendiploma behaald aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam. Na een periode in Amsterdam en omstreken als tandarts te hebben gewerkt, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om in Kampen mijn werkzaamheden als tandarts voort te zetten en de mondgezondheid hier naar grote hoogtes te tillen!

Ik ben erg dankbaar voor het leuke, jonge en frisse team waarin ik zit en ga dan ook altijd met veel plezier naar mijn werk. Dat uit zich veelvuldig in veel gelach in de behandelkamer, wat u buiten in de wachtkamer vast wel eens op zult vangen.

Ik ben algemeen practicus en beoefen de tandheelkunde in zijn volle breedte. Buiten werktijd gaat de vreugde door met vrienden en familie. Op vakantie gaan, nieuwe mensen en culturen leren kennen, vind ik het leukst!