Dinie Overmars-Tempelman

Preventieassistente
Hallo, ik ben Dinie Overmars, getrouwd en moeder van twee zonen. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam bij dit super enthousiaste team van Hanze Tandartsen. Ik ben hier werkzaam als tandarts-/preventieassistente, maar natuurlijk probeer ik u ook zoveel mogelijk te helpen bij de balie en aan de telefoon.

Dit werk doe ik nu al ruim 15 jaar, en nog steeds met heel veel plezier. Samen met mijn collega’s gaan wij ervoor zorgen dat u zich prettig en begrepen voelt, zodat u met een gezonde en stralende lach weer naar huis gaat. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk buiten te zijn. Mijn hobbies zijn dan ook wandelen, hardlopen en wielrennen. Daarnaast vind ik het vooral ook gezellig om de tijd door te brengen met familie en vrienden.

Graag tot in de praktijk!